mandag 10. desember 2012

Appelsinflesk


I år har eg prøvd ut noko nytt for meg. Sylta applesinskal. Det var ein møysommeleg prosess som tok heile tre dagar. Resultatet smaka faktisk veldig godt og kan etast slik, eller som eg har tenkt å gjere, brukast til mykje og mangt i julebaksten. Kjem att med meir når eg har putta da i fyrste prosjekt. Tysk Stollen.

6 kommentarer:

  1. Å SÅ SPENNENDE
    HERLIGE BILDER
    KLEM ELI:))

    SvarSlett
  2. the studded oranges bring me back to my childhood! i can smell them now.

    my giveaway just opened up to everyone internationally, so it would be a pleasure to welcome you to it: http://hellolovelyinc.blogspot.com/2012/12/personalized-lovely-giveaway.html

    i hope you win!

    smiles.

    michele

    SvarSlett
  3. Så artig å prøve seg på noe nytt.
    Jeg hadde planer om å teste nye oppskrifter, men nå tror jeg alt av planer har forsvunnet i syke barn. Kanskje til neste år :)
    Ha en strålende dag.
    Klem

    SvarSlett
  4. Oi, tre hel dager.. da har du vært flink. Det hadde ikke jeg gjort, med hånden på hjertet!

    SvarSlett
  5. Ja tre dager tar det. Jeg laget for noen aar siden og det ble med den ene gangen, smaker veldig godt.
    Denne bloggen er bare herlig! Takk for at du deler Hakkadalen med oss!

    AG, NY

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.